Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Læs vores seneste nyheder
Hold dig opdateret med de seneste nyheder på produkter og hvad der sker af tiltag i Lyreco Gruppen

Læs mere her!

Se hvad Lyreco gør for at sikre en grøn omstilling
Vi har mange projekter i gruppen samt med vores mange samarbejdspartnere

Følg de seneste projekter her!

Dokumentmapper

  ( 5  produkter )

En god brevordner gør arkivering nemt

Med en brevordner har du altid styr på dine vigtige papirer. Vores brevordnere i A4 størrelse fås med 5 og 8 cm bred ryg og i op til 14 forskellige farver. Alle brevordnere har en stor rygetiket til tydeligt at beskrive indholdet. Vi fører mærker som Esselte, Bantex, Leitz og Elba.

En brevordner lavet til at holde

En stærk kantforstærkning på de nederste hjørner gør, at din brevordner ikke ridser hylderne og kan holde til mange års brug. Ryggen er forsynet med et slidstærkt hul beklædt i kanten med metal, så du let kan tage din brevordner ud fra hylden blandt mange andre mapper. Vælg dit foretrukne materiale De fleste brevordnere vi leverer, er produceret i miljøvenligt PP-plast. Det gør det nemt at tørre din brevordner over med en våd klud og holde den fri af snavs og støv. Du kan også vælge Lyrecos eget sortiment af brevordnere i miljøvenligt karton. Med køb af produkter markeret med det grønne træ-logoet støtter du ’Eco Future’ – Lyrecos strategi for bæredygtig produktion.

Faneblade og chartek til brevordnere

Vi har et stort udvalg af faneblade, registre og plastikchartek og -lommer. Priser Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:
  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag
Vi lover dig √ Bestil inden kl. 16 og vi leverer næste arbejdsdag √ Gratis levering ved køb over 500 kroner √ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage Spørgsmål?

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco